Over Lage Landen Bewindvoering

Ons bureau

Wij zij een landelijk opererend bewindvoerderskantoor met multidisciplinaire achtergrond, die haar diensten in diverse talen verleent. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering en laagdrempleligheid. 

Ons Team

Ons team bestaat uit juristen, fiscalisten en financieel-administratieve medewerkers. Een diversiteit aan ervaring op verschillende gebieden.

Samenwerking

Door onze jarenlange samenwerking met zorginstellingen, rechtbanken, gemeentes, financiële instellingen en het UWV, weten wij als geen ander hoe de persoonlijke en financiële belangen behartigd moeten worden.

Onze benadering

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk, evenals een nauwe samenwerking met hulpverleners in ons streven naar maatwerk.
Zo zijn wij bijvoorbeeld uitstekend in staat om een optimale financiële huishouding te koppelen aan de perfecte zorg en begeleiding, door de situatie van iedere cliënt regelmatig te evalueren en, waar nodig, aan te passen.

Niet alleen door onze jarenlange samenwerking met zorginstellingen en hulpverleners, maar ook door een grote vertrouwdheid met relevante instanties als rechtbanken, zorgkantoren, UWV, gemeentes en financiële instellingen. We weten dus als geen ander hoe de persoonlijke en financiële belangen behartigd moeten worden van mensen die daar zelf op enigerlei wijze niet toe in staat zijn.

Neem contact met ons op

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.